Kachní srdíčka na zeleném pepři

Kachní srdíčka můžeme dělat na různé způsoby, u nás doma je máme nejraději na zeleném pepři se smetanovou omáčkou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Srdíčka si dáme do tlakového hrnce, zalijeme vodou a dáme vařit. Vaříme 40 minut.
2.
Po uvaření si odkrojíme roztřepené konce.
3.
Na pánvi si rozehřejeme sádlo, opečeme cibuli na kostky, přidáme uvařená srdíčka, osolíme, opepříme, dáme hořčici, vložíme houby a vaříme.
4.
Až houby změknou, přilijeme smetanu, přidáme zelený pepř a vaříme do zhoustnutí.
5.
Můžeme podávat se zeleninou, rýží nebo pečivem.

Od: Petuler, 4.12.2019

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod vaření
1 hod 10 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 51 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vnitřnosti, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
655.24 kcal
Protein
28.80 g
Sacharidy
z toho cukr
11.18 g
4.99 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
55.68 g
28.84 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama