Kachní srdíčka na zeleném pepři

  • Přidat foto

Kachní srdíčka můžeme dělat na různé způsoby, u nás doma je máme nejraději na zeleném pepři se smetanovou omáčkou.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Srdíčka si dáme do tlakového hrnce, zalijeme vodou a dáme vařit. Vaříme 40 minut.
2.
Po uvaření si odkrojíme roztřepené konce.
3.
Na pánvi si rozehřejeme sádlo, opečeme cibuli na kostky, přidáme uvařená srdíčka, osolíme, opepříme, dáme hořčici, vložíme houby a vaříme.
4.
Až houby změknou, přilijeme smetanu, přidáme zelený pepř a vaříme do zhoustnutí.
5.
Můžeme podávat se zeleninou, rýží nebo pečivem.

Od: Petuler, 4.12.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod vaření
1 hod 10 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 51 Kč
Kategorie: hlavní chod, vnitřnosti

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
676.20 kcal
Protein
31.38 g
Sacharidy
z toho cukr
8.56 g
5.56 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
56.52 g
29.48 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.