Kuře na paprice

Kuřecí vývar jako polévka a kuře na paprice jako hlavní jídlo. Výborný způsob, jak ušetříte v kuchyni trochu času. Kuře na paprice můžete připravit se sladkou i se zakysanou smetanou. U nás vyhrává kombinace s tou zakysanou.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na sádlo nasypeme hladkou mouku a sladkou papriku. Jakmile přestane pěnit přilijeme mléko. Do husté kaše přiléváme postupně vodu až získáme potřebnou hustotu omáčky.
2.
Omáčku ochutíme solí a pepřem, přidáme uvařené kuřecí maso. Prohřejeme a vypneme. Vmícháme zakysanou smetanu. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinou.

Od: Iva V, 6.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 25 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
356.20 kcal
Protein
27.27 g
Sacharidy
z toho cukr
10.12 g
4.39 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.96 g
11.32 g

Detailní rozpis podle ingrediencí