Kuře na paprice

Kuřecí vývar jako polévka a kuře na paprice jako hlavní jídlo. Výborný způsob, jak ušetříte v kuchyni trochu času. Kuře na paprice můžete připravit se sladkou i se zakysanou smetanou. U nás vyhrává kombinace s tou zakysanou.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Na sádlo nasypeme hladkou mouku a sladkou papriku. Jakmile přestane pěnit přilijeme mléko. Do husté kaše přiléváme postupně vodu až získáme potřebnou hustotu omáčky.
2.
Omáčku ochutíme solí a pepřem, přidáme uvařené kuřecí maso. Prohřejeme a vypneme. Vmícháme zakysanou smetanu. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinou.

Od: Iva V, 6.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 15 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 26 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
446.13 kcal
Protein
27.31 g
Sacharidy
z toho cukr
10.25 g
4.39 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
32.87 g
15.72 g

Detailní rozpis podle ingrediencí