Kachní srdíčka na zeleném pepři

Kachní srdíčka můžeme dělat na různé způsoby, u nás doma je máme nejraději na zeleném pepři se smetanovou omáčkou.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Srdíčka si dáme do tlakového hrnce, zalijeme vodou a dáme vařit. Vaříme 40 minut.
  2. Po uvaření si odkrojíme roztřepené konce.
  3. Na pánvi si rozehřejeme sádlo, opečeme cibuli na kostky, přidáme uvařená srdíčka, osolíme, opepříme, dáme hořčici, vložíme houby a vaříme.
  4. Až houby změknou, přilijeme smetanu, přidáme zelený pepř a vaříme do zhoustnutí.
  5. Můžeme podávat se zeleninou, rýží nebo pečivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 655.24 kcal | Protein: 28.80 g | Sacharidy: 11.18 g | z toho cukr: 4.99 g | Tuk: 55.68 g | z toho nas. MK: 28.84 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2243-kachni-srdicka-na-zelenem-pepri