Kachní srdíčka na zeleném pepři
Kachní srdíčka můžeme dělat na různé způsoby, u nás doma je máme nejraději na zeleném pepři se smetanovou omáčkou.
Ingredience (3 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Srdíčka si dáme do tlakového hrnce, zalijeme vodou a dáme vařit. Vaříme 40 minut.
- Po uvaření si odkrojíme roztřepené konce.
- Na pánvi si rozehřejeme sádlo, opečeme cibuli na kostky, přidáme uvařená srdíčka, osolíme, opepříme, dáme hořčici, vložíme houby a vaříme.
- Až houby změknou, přilijeme smetanu, přidáme zelený pepř a vaříme do zhoustnutí.
- Můžeme podávat se zeleninou, rýží nebo pečivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 655.24 kcal |
Protein: 28.80 g |
Sacharidy: 11.18 g |
z toho cukr: 4.99 g |
Tuk: 55.68 g |
z toho nas. MK: 28.84 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2243-kachni-srdicka-na-zelenem-pepri