Krkovička ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
Krkovička v jemné smetanové omáčce doplněná o zelený pepř, je snadná na přípravu a přitom skvěle chutná. Jako přílohu můžete zvolit jakékoliv brambory, hranolky nebo zkusit třeba dýňové pyré.
Reklama
Postup přípravy
1.
Plátky krkovičky osolíme, opepříme, přidáme koření na steak a necháme chvíli odležet.
2.
V pánvi si rozehřejeme sádlo a plátky masa na něm zprudka opečeme. Až máme obě strany do zlatova tak podlijeme vodou, přikryjeme poklicí a necháme dusit zhruba 40 minut.
3.
Až máme maso měkké, přilijeme do pánve smetanu a přidáme zelený pepř. Vaříme do zhoustnutí.
4.
Můžeme podávat s jakoukoliv přílohou a zeleninou. U nás jsme podávali s dýňovým pyré.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
469.41 kcal |
Protein |
31.58 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.49 g
2.29 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
37.09 g
16.84 g
|
Reklama
Reklama