Krkovička ve smetanové omáčce se zeleným pepřem

Krkovička v jemné smetanové omáčce doplněná o zelený pepř, je snadná na přípravu a přitom skvěle chutná. Jako přílohu můžete zvolit jakékoliv brambory, hranolky nebo zkusit třeba dýňové pyré.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky krkovičky osolíme, opepříme, přidáme koření na steak a necháme chvíli odležet.
2.
V pánvi si rozehřejeme sádlo a plátky masa na něm zprudka opečeme. Až máme obě strany do zlatova tak podlijeme vodou, přikryjeme poklicí a necháme dusit zhruba 40 minut.
3.
Až máme maso měkké, přilijeme do pánve smetanu a přidáme zelený pepř. Vaříme do zhoustnutí.
4.
Můžeme podávat s jakoukoliv přílohou a zeleninou. U nás jsme podávali s dýňovým pyré.

Od: Petuler, 3.11.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
50 min vaření
1 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 43 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
469.41 kcal
Protein
31.59 g
Sacharidy
z toho cukr
3.50 g
2.29 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
37.09 g
16.84 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama