Jemné řízky z krkovičky

Na pohled běžný řízek, ale chuťově je mnohem lepší. Vyžaduje trochu práce a delší přípravu, ale námaha se vyplatí.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Krkovičku naklepeme z obou stran. Ve větší míse s poklicí smícháme kyšku s pepřem, grilovacím kořením a sladkou paprikou. Plátky masa naložíme a zcela potopíme.
2.
Dáme do lednice, necháme naložené přes noc. Nejlépe tak 10 až 12 hodin.
3.
Poté vytáhneme maso, necháme mírně okapat a dobře posolíme.
4.
Obalíme ve strouhance.
5.
Dáme smažit na pánev z obou stran na vyšší stupeň. Jakmile obě strany zezlátnou, dáme dopéci do trouby, do pekáče s víkem. Pečeme na oleji asi 30 minut na 180 stupňů.

Od: Iva V, 31.10.2019

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
30 min vaření
12 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
339.71 kcal
Protein
33.64 g
Sacharidy
z toho cukr
6.70 g
4.36 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.03 g
6.08 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama