Jemné řízky z krkovičky

  • Přidat foto

Na pohled běžný řízek, ale chuťově je mnohem lepší. Vyžaduje trochu práce a delší přípravu, ale námaha se vyplatí.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Krkovičku naklepeme z obou stran. Ve větší míse s poklicí smícháme kyšku s pepřem, grilovacím kořením a sladkou paprikou. Plátky masa naložíme a zcela potopíme.
2.
Dáme do lednice, necháme naložené přes noc. Nejlépe tak 10 až 12 hodin.
3.
Poté vytáhneme maso, necháme mírně okapat a dobře posolíme.
4.
Obalíme ve strouhance.
5.
Dáme smažit na pánev z obou stran na vyšší stupeň. Jakmile obě strany zezlátnou, dáme dopéci do trouby, do pekáče s víkem. Pečeme na oleji asi 30 minut na 180 stupňů.

Od: Iva V, 31.10.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
30 min vaření
12 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
422.40 kcal
Protein
31.09 g
Sacharidy
z toho cukr
10.97 g
4.56 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
28.57 g
9.53 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.