Pomalu pečená krkovička

  • Přidat foto

Pokud si chcete na mase opravdu pochutnat, měli byste jej péci déle a na menší teplotu. Vyzkoušel jsem 5 hodin pečenou krkovičku a dopadla výborně.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso nakrájíme na plátky a z obou stran okořeníme. Cibuli nakrájíme na proužky. V pekáči rozehřejme sádlo a dáme orestovat cibuli. Vložíme okořeněnou krkovičku. Necháme na plotně restovat asi 1 minutu. Maso otočíme a podlijeme vodou. Na dně pekáče bude asi 1 cm vody.
2.
Uzavřeme víkem a dáme do trouby. Pečeme na 100 stupňů 2 hodiny. Po dvou hodinách zkontrolujeme vodu a maso obrátíme. Pečeme další hodinu. Přidáme brambory vcelku. Brambory oškrábané nebo jen omyté a se slupkou.
3.
Pečeme další 2 hodiny a můžeme podávat.

Od: Ráďa 78, 19.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 6 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 32 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, pečení, z jednoho hrnce, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
780.59 kcal
Protein
33.43 g
Sacharidy
z toho cukr
76.78 g
6.35 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
34.19 g
11.50 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.