Pečeně z krkovice

Šťavnatá a pomalu připravená pečeně z krkovice voní jalovcem a tymiánem. Vychutnáte si ji s bramborovou kaší nebo s hranolky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřovou krkovici necháme vcelku. Důkladně ji ze všech stran osolíme a opepříme.
2.
Na pekáč nakrájíme cibuli a na sádle ji začneme restovat. Přidáme maso a krátce orestujeme ze všech stran.
3.
Okořeníme, podlijeme 200 ml vody a přiklopíme poklicí.
4.
Pečeme 30 minut na 200 °C, následně 2 až 2,5 hodiny na 150 °C.

Od: Ráďa 78, 4.8.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
3 hod vaření
3 hod 15 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 29 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
327.02 kcal
Protein
33.41 g
Sacharidy
z toho cukr
1.53 g
0.79 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.72 g
5.78 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama