Krkovice v rajčatové marinádě s medem

  • Přidat foto

Pomalu pečená krkovička naložená ve výborné sladkokyselé marinádě. Plátky jsou šťavnaté a hodí se k rýži, bramborové kaši, bramborům nebo hranolkům.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky masa opláchneme a rozklepeme najemno. V uzavíratelné míse si připravíme marinádu smícháním rajčat, koření, pepře a medu. Volte směs grilovacího koření bez soli.
2.
Nechejte maso marinovat přes noc nebo 24 hodin.
3.
Poté vyjměte a z obou stran posolte. Rozehřejte troubu na 200 stupňů. Do pekáče vlijte marinádu, vložte osolené plátky a uzavřete poklicí.
4.
Snižte teplotu a pečte na 140 stupňů 2 hodiny.

Od: Iva V, 6.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
2 hod vaření
24 hod celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 52 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, pečení

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
446.87 kcal
Protein
30.02 g
Sacharidy
z toho cukr
26.85 g
24.14 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.38 g
7.50 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.