Krkovice v jogurtové marinádě s hořčicí

  • Přidat foto

Výborná marináda, kterou můžete použít jak na kuřecí, tak na různé druhy vepřového masa. Maso nechejte potopené přes noc (kuřecí) nebo 24 hodin vepřové. Posolte až těsně před pečením.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso naklepeme. Cibuli a česnek očistíme a lehce překrojíme.
2.
Vezmeme vysokou nádobu, dáme do ní jogurt, hořčici, cukr, kmín a pepř. Přidáme cibuli a česnek.
3.
Prošleháme tyčovým mixérem.
4.
Vlijeme na dno uzavíratelné nádoby, přidáme plátky krkovičky a marinádou zalijeme. Uzavřeme a necháme marinovat 24 hodin.
5.
Poté dáme bez marinády do pekáče, z obou stran posolíme. Pečeme na 160° asi 2,5 hodiny.

Od: Ráďa 78, 6.9.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
2 hod 30 min vaření
24 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 35 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, pečení, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
519.13 kcal
Protein
37.06 g
Sacharidy
z toho cukr
13.60 g
10.26 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
34.82 g
13.53 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.