Vepřové nudličky v jogurtu s hořčicí

  • Přidat foto

Jemné vepřové nudličky vynikající chuti. Hodí se k rýži i k bramborové kaši. Neuspěchejte přípravu a vařte dlouze na mírnější stupeň.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso opláchneme a nakrájíme na nudličky. Smícháme marinádu. (Vše kromě soli a oleje).
2.
Maso ponoříme do marinády, uzavřeme a necháme 24 hodin v lednici, občas protřepeme.
3.
Vezmeme pánev s poklicí, dáme trochu oleje a vsypeme nudličky i s marinádou. Osolíme. Vaříme na mírný stupeň asi 1 až 1,5 hodiny.

Od: Ráďa 78, 1.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod vaření
24 hod celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 37 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
515.05 kcal
Protein
37.71 g
Sacharidy
z toho cukr
11.46 g
9.10 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
35.10 g
13.51 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.