Vepřové nudličky v jogurtu s hořčicí
Jemné vepřové nudličky vynikající chuti. Hodí se k rýži i k bramborové kaši. Neuspěchejte přípravu a vařte dlouze na mírnější stupeň.
Reklama
Postup přípravy
1.
Maso opláchneme a nakrájíme na nudličky. Smícháme marinádu. (Vše kromě soli a oleje).
2.
Maso ponoříme do marinády, uzavřeme a necháme 24 hodin v lednici, občas protřepeme.
3.
Vezmeme pánev s poklicí, dáme trochu oleje a vsypeme nudličky i s marinádou. Osolíme. Vaříme na mírný stupeň asi 1 až 1,5 hodiny.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
457.15 kcal |
Protein |
40.26 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.54 g
8.10 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
27.02 g
10.02 g
|
Reklama
Reklama