Vepřové nudličky v jogurtu s hořčicí
Jemné vepřové nudličky vynikající chuti. Hodí se k rýži i k bramborové kaši. Neuspěchejte přípravu a vařte dlouze na mírnější stupeň.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Maso opláchneme a nakrájíme na nudličky. Smícháme marinádu. (Vše kromě soli a oleje).
- Maso ponoříme do marinády, uzavřeme a necháme 24 hodin v lednici, občas protřepeme.
- Vezmeme pánev s poklicí, dáme trochu oleje a vsypeme nudličky i s marinádou. Osolíme. Vaříme na mírný stupeň asi 1 až 1,5 hodiny.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 457.15 kcal |
Protein: 40.26 g |
Sacharidy: 12.54 g |
z toho cukr: 8.10 g |
Tuk: 27.02 g |
z toho nas. MK: 10.02 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2318-veprove-nudlicky-v-jogurtu-s-horcici