Vepřové nudličky v jogurtu s hořčicí

Jemné vepřové nudličky vynikající chuti. Hodí se k rýži i k bramborové kaši. Neuspěchejte přípravu a vařte dlouze na mírnější stupeň.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Maso opláchneme a nakrájíme na nudličky. Smícháme marinádu. (Vše kromě soli a oleje).
  2. Maso ponoříme do marinády, uzavřeme a necháme 24 hodin v lednici, občas protřepeme.
  3. Vezmeme pánev s poklicí, dáme trochu oleje a vsypeme nudličky i s marinádou. Osolíme. Vaříme na mírný stupeň asi 1 až 1,5 hodiny.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 457.15 kcal | Protein: 40.26 g | Sacharidy: 12.54 g | z toho cukr: 8.10 g | Tuk: 27.02 g | z toho nas. MK: 10.02 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2318-veprove-nudlicky-v-jogurtu-s-horcici