Vepřové nudličky s červeným zelím
- Přidat foto
-
Reklama
Chutný oběd připravený bez mouky a v pomalém hrnci. Vepřové maso je krásně měkké. Jako přílohu zvolte brambory, bramborový knedlík nebo houskový knedlík.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cibuli nakrájíme na kostičky a dáme restovat na olej. Promícháme a přidáme vepřové maso nakrájené na kostičky.
2.
Ochutíme kmínem, solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Krátce restujeme, podlijeme vodou a zapínáme pomalé vaření. Vaříme minimálně 3 hodiny.
3.
Na poslední hodinu přidáváme sklenici sterilovaného červeného zelí a vaříme další hodinu nebo 1,5 hodiny.
4.
Nakonec dochutíme znovu solí a pokud je zelí příliš kyselé, osladíme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 4 hod vaření 4 hod 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 34 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
469.95 kcal |
Protein |
24.16 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
18.52 g
12.99 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
31.25 g
8.06 g
|
Reklama
Reklama