Vepřové nudličky s červeným zelím

Chutný oběd připravený bez mouky a v pomalém hrnci. Vepřové maso je krásně měkké. Jako přílohu zvolte brambory, bramborový knedlík nebo houskový knedlík.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli nakrájíme na kostičky a dáme restovat na olej. Promícháme a přidáme vepřové maso nakrájené na kostičky.
2.
Ochutíme kmínem, solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Krátce restujeme, podlijeme vodou a zapínáme pomalé vaření. Vaříme minimálně 3 hodiny.
3.
Na poslední hodinu přidáváme sklenici sterilovaného červeného zelí a vaříme další hodinu nebo 1,5 hodiny.
4.
Nakonec dochutíme znovu solí a pokud je zelí příliš kyselé, osladíme.

Od: Ráďa 78, 25.6.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
4 hod vaření
4 hod 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 34 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, vepřové maso, v pomalém hrnci
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
469.95 kcal
Protein
24.16 g
Sacharidy
z toho cukr
18.52 g
12.99 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
31.25 g
8.06 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama