Vepřová krkovička na červeném víně

Šťavnaté kousky krkovičky, které chutnají po tymiánu a červeném víně. Kdo má rád ostřejší, může přidat i feferonku.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nakrájíme si krkovičku na menší kousky, osolíme a opepříme.
2.
V hrnci si rozehřejeme sádlo a maso dobře orestujeme, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a klobásu taky na kolečka.
3.
Otrháme si tymián a společně s kečupem přidáme do hrnce. Zalijeme červeným vínem a dusíme pod poklicí do změknutí.
4.
Jako přílohu jsem zvolila brambory vařené ve slupce.

Od: Petuler, 1.9.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
40 min vaření
50 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 46 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
527.70 kcal
Protein
33.50 g
Sacharidy
z toho cukr
13.58 g
7.98 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.50 g
8.96 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama