Krkovice na medu, hořčici a černém pivu

Krkovice je šťavnaté masíčko, které nemusíte připravovat pouze klasicky například s knedlíkem a špenátem, ale také trošku originálněji. A pikantněji...

Reklama

Ingredience

příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Připravíme si směs s hořčice, tekutého medu a rozmarýnu.
2.
Na dno pekáčku poklademe nakrájenou cibuli.
3.
Očištěné maso osolíme, opepříme, vložíme do pekáčku a potřeme směsí. Podlijeme pivem, ovšem jen nepatrně, aby maso neplavalo, přiklopíme a vložíme do trouby rozpálené na 200 stupňů.
4.
Podle potřeby podléváme pivem nebo vodou. Po 45 minutách pekáček odkryjeme a dopékáme doměkka. Maso můžeme přelévat výpekem, bude mít krásnou barvičku.
5.
Podáváme se šťouchanými brambory.

Od: Šárka75, 8.6.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 36 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso, pečení, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
456.08 kcal
Protein
34.17 g
Sacharidy
z toho cukr
37.36 g
11.18 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
16.70 g
4.13 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama