Pečená marinovaná krkovice

Pečená krkovice je výborný, šťavnatý kousek masa. Když ji před pečením naložíte do některé z marinád bude mít výbornou chuť a bude krásně měkká. K nedělnímu obědu se hodí perfektně.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Krkovici nakrájíme na plátky. V uzavíratelné míse smícháme olej s kořením a přidáme prolisovaný česnek.
2.
Plátky ponoříme do marinády a mísu uzavřeme. Necháme 24 hodin naložené a občas promícháme nebo protřepeme.
3.
Předěláme do pekáče i s marinádou, osolíme, trochu podlijeme a pečeme na mírnou teplotu alespoň 2 hodiny. Kontrolujeme a podléváme vodou.
4.
Podáváme s těstovinami nebo bramborovou kaší.

Od: Ráďa 78, 4.4.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 hod celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 39 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, pečení

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
686.87 kcal
Protein
32.18 g
Sacharidy
z toho cukr
8.12 g
1.72 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
58.38 g
10.64 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Einfo

Chcete dostávat nové recepty a články do e-mailu?

Ne, nechci.