Pečená marinovaná krkovice

Pečená krkovice je výborný, šťavnatý kousek masa. Když ji před pečením naložíte do některé z marinád bude mít výbornou chuť a bude krásně měkká. K nedělnímu obědu se hodí perfektně.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Krkovici nakrájíme na plátky. V uzavíratelné míse smícháme olej s kořením a přidáme prolisovaný česnek.
2.
Plátky ponoříme do marinády a mísu uzavřeme. Necháme 24 hodin naložené a občas promícháme nebo protřepeme.
3.
Předěláme do pekáče i s marinádou, osolíme, trochu podlijeme a pečeme na mírnou teplotu alespoň 2 hodiny. Kontrolujeme a podléváme vodou.
4.
Podáváme s těstovinami nebo bramborovou kaší.

Od: Ráďa 78, 4.4.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 2 hod
Počet porcí: 3 porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 42 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, pečení

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
676.09 kcal
Protein
31.86 g
Sacharidy
z toho cukr
6.71 g
0.32 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
57.98 g
10.64 g

Detailní rozpis podle ingrediencí