Pečená krkovice s kysaným zelím a brambory

Nejpohodlnější na přípravu jsou jídla z jednoho hrnce. V tomto případě to bude s jedné zapékací mísy. Když smícháte šťavnaté vepřové a kysané zelí, nemůžete se splést.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Krkovici nakrájíme na kostky a dáme do větší mísy. Přidáme oškrábané brambory nakrájené na plátky. Osolíme, opepříme, posypeme kmínem.
2.
Nakrájíme lahůdkovou cibuli a promícháme se směsí.
3.
Vymažeme zapékací mísu sádlem a prolisovaným česnekem. Obsah misky přesypeme do vymazané zapékací mísy.
4.
Nahoru naskládáme kysané zelí. Trochu podlijeme vodou, přikryjeme poklicí a dáme péct. Pekl jsem na 180 stupňů asi 2 hodiny.

Od: Ráďa 78, 2.4.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 2 hod 20 min
Počet porcí: 3 porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 33 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, pečení, z jednoho hrnce

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
586.49 kcal
Protein
27.62 g
Sacharidy
z toho cukr
57.71 g
4.25 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
27.24 g
9.60 g

Detailní rozpis podle ingrediencí