Krkovice s česnekem, majoránkou a rozmarýnem

  • Přidat foto

Pomalu pečená krkovička je hezky měkká a šťavnatá. Provoněná je česnekem, majoránkou a rozmarýnem. Hodí se k ní bramborová příloha nebo rýže.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky masa velmi zlehka naklepeme. Posolíme a opepříme z obou stran. Ve velkém pekáči rozehřejeme sádlo a dáme restovat cibulku pokrájenou na drobné kousky.
2.
Přidáme prolisovaný česnek a promícháme. Rychle přidáme plátky masa, aby se česnek nezačal připalovat.
3.
Posypeme kmínem a rozmarýnem. V dlaních rozetřeme majoránku. Kořenění provádíme z obou stran.
4.
Podlijeme vodou a dáme péci na 140 °C na 2,5 až 3 hodiny. Mezitím několikrát otočíme a doléváme vodu.

Od: Iva V, 18.10.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
3 hod vaření
3 hod 15 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 29 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, pečení, low carb, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
376.36 kcal
Protein
31.22 g
Sacharidy
z toho cukr
8.16 g
3.80 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.88 g
7.21 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.