Krkovice v medu a zázvoru
Pomalu pečená krkovička, která je přes noc marinovaná v příjemně sladko kyselkavé marinádě. Česnek a zázvor dodávají masu výbornou chuť a vůni. Podávat můžete s bramborovou přílohou nebo s rýží.
Reklama
Postup přípravy
1.
Nakládané plátky zázvoru rozdrtíme s česnekem na pastu. Smícháme s ostatními ingrediencemi.
2.
Marinádu dáme do uzavíratelné krabičky, vložíme plátek masa a dáme na noc do lednice. Během marinování je dobré krabičku alespoň jednou nebo dvakrát otočit a protřepat.
3.
Pečeme i s marinádou pod poklicí, pečeme na 140 °C po 2 hodiny.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
686.76 kcal |
Protein |
33.00 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
43.91 g
38.97 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
43.83 g
7.89 g
|
Reklama
Reklama