Krkovice v medu a zázvoru

Pomalu pečená krkovička, která je přes noc marinovaná v příjemně sladko kyselkavé marinádě. Česnek a zázvor dodávají masu výbornou chuť a vůni. Podávat můžete s bramborovou přílohou nebo s rýží.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nakládané plátky zázvoru rozdrtíme s česnekem na pastu. Smícháme s ostatními ingrediencemi.
2.
Marinádu dáme do uzavíratelné krabičky, vložíme plátek masa a dáme na noc do lednice. Během marinování je dobré krabičku alespoň jednou nebo dvakrát otočit a protřepat.
3.
Pečeme i s marinádou pod poklicí, pečeme na 140 °C po 2 hodiny.

Od: Ráďa 78, 21.12.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
2 hod vaření
12 hod celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 50 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, pečení, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
686.76 kcal
Protein
33.00 g
Sacharidy
z toho cukr
43.91 g
38.97 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
43.83 g
7.89 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama