Vepřové nakládané v medové marinádě

  • Přidat foto

Skvělá marináda, která se výborně hodí k pečení i grilování na různé druhy mas. Nejlepší kombinace je ale s vepřovým masem.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřovou nakrájíme na dva silnější plátky. Připravíme marinádu. V uzavíratelné míse smícháme olej s prolisovaným česnekem, worcesterem, medem, kečupem, hořčicí, saturejkou a rozmarýnem. Přidáme čerstvě pomletý pepř.
2.
Do marinády dáme vepřové plátky, misku uzavřeme a dáme do lednice. Necháme marinovat 12 hodin. Občas protřepeme nebo přeskládáme.
3.
I s marinádou vložíme maso do zapékací misky, trochu podlijeme a dáme do rozehřáté trouby na 180 stupňů. Ztlumíme a pečeme na 150 stupňů asi 1,5 až 2 hodiny. Podáváme s brambory.

Od: Iva V, 18.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
2 hod vaření
14 hod celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 35 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, pečení, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
760.26 kcal
Protein
31.41 g
Sacharidy
z toho cukr
19.27 g
13.05 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
63.08 g
10.36 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.