Vepřové maso v pikantní marinádě

Sladce štiplavá marináda je ideální na sušší vepřové maso. Dlouhé marinování a pomalejší pečení zaručují výborný výsledek.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřové maso nakrájíme na drobné kostičky.
2.
Cibuli nakrájíme nadrobno, smícháme s olejem, kořením a prolisovaným česnekem. Přidáme papričky, med a chilli.
3.
Vložíme vepřové maso, důkladně promícháme a dáme do lednice na 12 hodin marinovat.
4.
Poté celou směs přendáme do pekáče, trochu podlijeme vodou a pečeme na 150 stupňů alespoň 1,5 hodiny.

Od: Ráďa 78, 22.8.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 12 hod příprava
1 hod 30 min vaření
13 hod 30 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 35 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
343.49 kcal
Protein
29.16 g
Sacharidy
z toho cukr
11.68 g
8.41 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.17 g
3.19 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama