Vepřové maso v pikantní marinádě

  • Přidat foto

Sladce štiplavá marináda je ideální na sušší vepřové maso. Dlouhé marinování a pomalejší pečení zaručují výborný výsledek.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřové maso nakrájíme na drobné kostičky.
2.
Cibuli nakrájíme nadrobno, smícháme s olejem, kořením a prolisovaným česnekem. Přidáme papričky, med a chilli.
3.
Vložíme vepřové maso, důkladně promícháme a dáme do lednice na 12 hodin marinovat.
4.
Poté celou směs přendáme do pekáče, trochu podlijeme vodou a pečeme na 150 stupňů alespoň 1,5 hodiny.

Od: Ráďa 78, 22.8.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 12 hod příprava
1 hod 30 min vaření
13 hod 30 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 35 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, pečení

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
478.46 kcal
Protein
24.56 g
Sacharidy
z toho cukr
13.15 g
10.53 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
36.39 g
8.02 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.