Pikantní vepřové s bulgurem

  • Přidat foto

Měkké vepřové s pikantní šťávou. Spolu s bulgurem je to skvělá večeře, která bude v hrnci za 5 minut.

Ingredience

Na přílohu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme. V hrnci rozehřejeme olej a orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme maso, sladkou papriku, chilli a promícháme. Provoníme prolisovaným česnekem. Zalijeme vodou do 2/3 a dusíme asi 1,25 hodiny na mírný stupeň.
2.
Po hodině vaření přidáme žampiony a začneme vařit bulgur. Rozehřejeme olej, přidáme bulgur a vegetu a velmi krátce orestujeme. Zalijeme vodou a vaříme pod poklicí na mírný stupeň.
3.
Podáváme společně.

Od: Ráďa 78, 27.12.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
1 hod 20 min vaření
1 hod 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 45 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,267.95 kcal
Protein
40.03 g
Sacharidy
z toho cukr
56.25 g
7.76 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
98.52 g
13.30 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.