Jednoduchý bulgur s kuřecím a zeleninou

Bulgur s kuřecím masem je dobré připravovat ve chvíli, kdy vaříte silný kuřecí vývar. Máte rychle připravené hlavní jídlo. Z vývaru použijete část masa do bulguru a vývarem bulgur podléváte při přípravě.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Bulgur zalijeme částí vývaru a dáme vařit do změknutí. Mezitím si připravíme kuřecí maso, očistíme jej z kostí a nakrájíme na drobné kousky.
2.
Ve woku rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli a osmažíme ji do zezlátnutí. Přidáme kuřecí maso a ochutíme grilovacím kořením (u směsi bez soli ještě osolte). Promíchejte a prohřejte se zeleninou.
3.
Nakonec vmícháme uvařený bulgur a před podáváním posypeme sýrem.

Od: Iva V, 9.7.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
40 min vaření
50 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 18 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
215.05 kcal
Protein
17.80 g
Sacharidy
z toho cukr
14.80 g
0.39 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.94 g
4.13 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama