Bulgur s cuketou a sušenými rajčaty

  • Přidat foto

Bulgur jsem si za poslední rok hodně oblíbila a zkouším různé variace. Pokud milujete sušená rajčata, vyzkoušejte.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Bulgur si připravíme podle postupu na sáčku. Já zaliji bulgur vroucí vodou alespoň centimetr nad povrch, mírně osolím, zakryji a nechám bobtnat.
2.
V hlubší pánvi si na oleji zpěníme cibuli. Přidáme rajčata pokrájená na menší kousky a chvíli restujeme. Můžeme klidně použít olej ze skleničky s rajčaty, potom vynecháme olivový. Přidáme na kostičky nakrájenou, řádně omytou cuketu a restujeme dál.
3.
Nakonec osolíme, opepříme, přidáme nasekaný česnek a čerstvou bazalku, promícháme a odstavíme. Promícháme s bulgurem, který nám mezitím nabobtnal a změknul, případně dosolíme a můžeme podávat.

Od: Šárka75, 30.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 25 Kč
Kategorie: hlavní chod, zelenina, těstoviny, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
365.25 kcal
Protein
15.03 g
Sacharidy
z toho cukr
62.81 g
7.51 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.91 g
0.71 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.