Bulgur s cuketou a sušenými rajčaty

Bulgur jsem si za poslední rok hodně oblíbila a zkouším různé variace. Pokud milujete sušená rajčata, vyzkoušejte.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Bulgur si připravíme podle postupu na sáčku. Já zaliji bulgur vroucí vodou alespoň centimetr nad povrch, mírně osolím, zakryji a nechám bobtnat.
2.
V hlubší pánvi si na oleji zpěníme cibuli. Přidáme rajčata pokrájená na menší kousky a chvíli restujeme. Můžeme klidně použít olej ze skleničky s rajčaty, potom vynecháme olivový. Přidáme na kostičky nakrájenou, řádně omytou cuketu a restujeme dál.
3.
Nakonec osolíme, opepříme, přidáme nasekaný česnek a čerstvou bazalku, promícháme a odstavíme. Promícháme s bulgurem, který nám mezitím nabobtnal a změknul, případně dosolíme a můžeme podávat.

Od: Šárka75, 30.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 21 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
379.24 kcal
Protein
12.61 g
Sacharidy
z toho cukr
59.45 g
2.71 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.88 g
1.13 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama