Vepřové kostičky na majoránce s pórkem, paprikou a kukuřicí

Dnes mám pro vás tip na jednoduché, rychlé a lehké jídlo, které si určitě oblíbíte.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřovou kýtu si očistíme, nakrájíme na drobnější kostky, osolíme a opepříme.
2.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, drcený kmín, majoránku a restujeme.
3.
Zalijeme vývarem a dusíme do poloměkka. V tuto dobu přidáme nakrájenou na menší kostičky bílou i červenou papriku a dusíme dalších deset minut. Poté vsypeme na kolečka nakrájený pórek.
4.
Vaříme, dokud se nevydusí přebytečná šťáva, ale trošku jí necháme, abychom neměli finální pokrm suchý.
5.
Do hotové maso-zeleninové směsi vmícháme předem uvařenou rýži, přisypeme kukuřici a řádně promícháme, aby se nám směs pěkně propojila s rýží.
6.
Servírujeme v kopečcích.

Od: Šárka75, 3.2.2021

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 35 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, zelenina, rýže, vepřové maso, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
489.16 kcal
Protein
28.75 g
Sacharidy
z toho cukr
80.33 g
4.68 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
4.41 g
1.03 g

Detailní rozpis podle ingrediencí