Vepřové kostky na mrkvi a rozmarýnu

  • Přidat foto

Pomalu dušené vepřové maso je hezký šťavnaté a příjemně nasládlé po mrkvi. Dobře se hodí k voňavému rozmarýnu.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V širokém hrnci rozehřejeme sádlo a dáme restovat na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme kostky vepřového masa a okořeníme. Krátce restujeme a podlijeme vodou.
2.
Snížíme teplotu na minimum. Přidáme na kolečka nakrájené očištěné mrkve a prolisovaný česnek.
3.
Dusíme asi 2 hodiny, pokud je třeba doléváme vodu. Podáváme s bramborovou kaší nebo rýží.

Od: Ráďa 78, 8.3.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
2 hod vaření
2 hod 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 30 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, vepřové maso, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
378.13 kcal
Protein
31.30 g
Sacharidy
z toho cukr
8.26 g
4.87 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.97 g
10.53 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.