Kotlety na mrkvi a rozmarýnu

  • Přidat foto

Vepřový kotlet je sušší maso a obvykle si jej připravujeme jako oblíbené řízky. Nebraňte se přípravě na přírodní způsob a vyzkoušejte kombinaci s mrkví a rozmarýnem.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kotlety rozklepeme. V míse smícháme veškeré koření a po špetkách posypeme kotlety. Spotřebujeme jen část koření, zbytek dáme zatím stranou.
2.
Ve velkém pekáči rozehřejeme sádlo a dáme na něj nakrájenou cibulku. Promícháme, chvíli restujeme a přidáme okořeněné kotletky. Vypneme. Kotletky se zatím z jedné strany zatáhnou.
3.
Očistíme mrkev a nakrájíme ji na drobné kousky. Mrkev rozprostřeme mezi kotletky.
4.
Do větší mísy nasypeme zbytek koření a promícháme s olejem. Brambory oškrábeme a nakrájíme na silnější plátky. Dobře promícháme s olejem a kořením. Bramborami přikryjeme kotlety s mrkví. Podlijeme trochou vody, přiklopíme poklicí a dáme do rozehřáté trouby.
5.
Pečeme na 180 stupňů minimálně hodinu a půl.

Od: Iva V, 27.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 45 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 51 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, vepřové maso, brambory, z jednoho hrnce

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,074.74 kcal
Protein
51.09 g
Sacharidy
z toho cukr
79.99 g
17.88 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
61.13 g
16.37 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.