Přírodní kotlety na pórku

Pomalu pečené šťavnaté maso získá díky pórku jemnou chuť. Hodí se k bramborové příloze nebo k rýži.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřové kotlety mírně naklepeme. Z obou stran osolíme a opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Posypeme ostatním kořením.
2.
Necháme chvíli v pokojové teplotě.
3.
Ve velkém pekáči rozehřejeme sádlo, přidáme nadrobno nakrájený pórek a cibuli. Promícháme se sádlem.
4.
Plátky kotlety dáme na pekáč a krátce restujeme z jedné strany. Obrátíme, podlijeme trochou vody a dáme pokličku.
5.
Pečeme v troubě na 140 stupňů asi 2 hodiny.

Od: Iva V, 27.3.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
2 hod vaření
2 hod 15 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
293.74 kcal
Protein
35.53 g
Sacharidy
z toho cukr
8.76 g
2.78 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.75 g
4.04 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama