Přírodní kotlety na pórku

  • Přidat foto

Pomalu pečené šťavnaté maso získá díky pórku jemnou chuť. Hodí se k bramborové příloze nebo k rýži.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřové kotlety mírně naklepeme. Z obou stran osolíme a opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Posypeme ostatním kořením.
2.
Necháme chvíli v pokojové teplotě.
3.
Ve velkém pekáči rozehřejeme sádlo, přidáme nadrobno nakrájený pórek a cibuli. Promícháme se sádlem.
4.
Plátky kotlety dáme na pekáč a krátce restujeme z jedné strany. Obrátíme, podlijeme trochou vody a dáme pokličku.
5.
Pečeme v troubě na 140 stupňů asi 2 hodiny.

Od: Iva V, 27.3.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
2 hod vaření
2 hod 15 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, vepřové maso, pečení, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
410.49 kcal
Protein
27.84 g
Sacharidy
z toho cukr
7.06 g
2.89 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
30.08 g
10.70 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.