Kotlety na zelenině s rýží
Jaro se překlápí do léta, bude spousta čerstvé zeleniny, pojďme si s ní upéct křehké kotlety.
Reklama
Postup přípravy
1.
Očištěnou kotletu si naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji ji zprudka opečeme.
2.
Do pekáčku vlijeme výpek z pánve a přidáme ještě trochu oleje. Cibuli si nakrájíme na proužky a poklademe ji na dno pekáčku. Na cibuli si vyrovnáme opečené plátky kotlety. Zasypeme drceným kmínem, sladkou paprikou a sušeným česnekem. Trochu podlijeme, přiklopíme druhým pekáčem nebo alobalem a vložíme do vyhřáté trouby.
3.
Asi po patnácti minutách pečení zasypeme maso proužky jak červené, tak žluté papriky, opět zakryjeme a vrátíme zpět do trouby. Po chvíli odkryjeme a přidáme na půlkolečka nakrájený pórek. Už nezakrýváme a dopečeme doměkka.
Podáváme s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
699.05 kcal |
Protein |
74.77 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
70.05 g
2.86 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.10 g
2.89 g
|
Reklama
Reklama