Kotleta v bramboráku

Bramboráky jsou velmi oblíbeným pokrmem. Máme je rádi samotné, s uzeninou, sýrem, plněné a skvělou pochoutkou jsou řízky přímo v bramborovém těstě.

Reklama

Ingredience

Těsto na bramboráky

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Brambory si oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle.
2.
Přidáme sůl, pepř, vejce, mouku, prolisovaný česnek, majoránku a podle potřeby strouhanku. Dobře promícháme.
3.
Plátky kotlety si opláchneme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme.
4.
V pánvi si rozehřejeme větší množství oleje. Lžíci nandáme těsto do pánve a uhladíme na placku o velikosti kotlety.
5.
Na placku položíme kotletu a opět nandáme bramborové těsto, tak aby jsme měli řízek celý v těstě.
6.
Smažíme pomalu z obou stran do zlatova. Podáváme se zeleninou a cibulkou.

Od: Petuler, 23.11.2021

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min vaření
40 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 34 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
475.87 kcal
Protein
42.52 g
Sacharidy
z toho cukr
39.39 g
1.26 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.04 g
3.06 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama