Kotleta v hořčičném kabátku

Kotleta v hořčici vás mile překvapí a to nejen svou pikantní chutí, ale především rychlostí přípravy.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky kotlety si naklepeme a nařežeme po stranách. Osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a pomažeme hořčicí.
2.
V pánvi si rozehřejeme sádlo a plátky kotlety obalíme namazanou stranou ve strouhance.
3.
Poté dáme obalenou stranou do pánve a opékáme do křupava, je lepší pomalu a déle. Při opékání si potřeme hořčicí druhou stranou a posypeme strouhankou. Obrátíme a opékáme z druhé strany.
4.
Po vyjmutí necháme kotlety chvíli odpočinout a podáváme třeba s vařeným bramborem ve slupce.

Od: Petuler, 5.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 30 Kč
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
530.09 kcal
Protein
28.22 g
Sacharidy
z toho cukr
7.84 g
1.03 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
42.87 g
15.96 g

Detailní rozpis podle ingrediencí