Kotleta v hořčičném kabátku

Kotleta v hořčici vás mile překvapí a to nejen svou pikantní chutí, ale především rychlostí přípravy.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky kotlety si naklepeme a nařežeme po stranách. Osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a pomažeme hořčicí.
2.
V pánvi si rozehřejeme sádlo a plátky kotlety obalíme namazanou stranou ve strouhance.
3.
Poté dáme obalenou stranou do pánve a opékáme do křupava, je lepší pomalu a déle. Při opékání si potřeme hořčicí druhou stranou a posypeme strouhankou. Obrátíme a opékáme z druhé strany.
4.
Po vyjmutí necháme kotlety chvíli odpočinout a podáváme třeba s vařeným bramborem ve slupce.

Od: Petuler, 5.9.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 29 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
372.91 kcal
Protein
35.66 g
Sacharidy
z toho cukr
4.72 g
0.30 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.33 g
7.70 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama