Vepřové řízky v hořčici

  • Přidat foto

Nikdy jsem nebyla fanouškem klasických vepřových řízků. Ani k obědu a ani mezi chleby jako nezbytná výbava na výlet. Zkoušela jsem různé varianty a zůstala jsem u tohoto receptu. Konec suchých řízků.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřové kotlety naklepeme. Vezmeme uzavíratelnou misku. Smícháme olej s hořčicí a kotlety ponoříme do směsi. Misku uzavřeme a dáme do lednice. Pokud máme možnost, několikrát během marinování protřepeme a otočíme. Necháme naložené několik hodin.
2.
Vytáhneme a necháme trochu okapat. Posolíme z obou stran.
3.
Připravíme si trojobal a důkladně obalíme zejména v mouce.
4.
Smažíme na pánvi pod pokličkou s použitím jen trochy oleje.

Od: Iva V, 19.8.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 12 hod příprava
40 min vaření
12 hod 40 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 32 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
678.99 kcal
Protein
30.59 g
Sacharidy
z toho cukr
11.24 g
1.73 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
56.85 g
10.36 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.