Pikantní vepřové řízečky z vepřové panenky

  • Přidat foto

Řízky trochu jinak. Pro ty, co miluji řízky doporučuji. Nejlepší jsou pro pohoštění návštěvy k pivu a vínu. Chutnají dobře i po studenu.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřovou panenku si nakrájíme na plátky, rozklepeme. Osolíme, opepříme, posypeme paprikou, potřeme česnekem a hořčicí.
2.
Rozšleháme si vejce na obalování a obalujeme nejprve v mouce, vejci a strouhance.
3.
Rozpálíme si sádlo na pánvi a řízky pomalu smažíme do zlatova.
4.
Můžeme podávat se zeleninou, pečivem, bramborami, kdo má co rád.

Od: Petuler, 3.12.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
15 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 36 Kč
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
265.28 kcal
Protein
29.41 g
Sacharidy
z toho cukr
8.00 g
0.39 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.26 g
2.94 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.