Pikantní vepřové řízečky z vepřové panenky
Řízky trochu jinak. Pro ty, co miluji řízky doporučuji. Nejlepší jsou pro pohoštění návštěvy k pivu a vínu. Chutnají dobře i po studenu.
Reklama
Postup přípravy
1.
Vepřovou panenku si nakrájíme na plátky, rozklepeme. Osolíme, opepříme, posypeme paprikou, potřeme česnekem a hořčicí.
2.
Rozšleháme si vejce na obalování a obalujeme nejprve v mouce, vejci a strouhance.
3.
Rozpálíme si sádlo na pánvi a řízky pomalu smažíme do zlatova.
4.
Můžeme podávat se zeleninou, pečivem, bramborami, kdo má co rád.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
224.20 kcal |
Protein |
30.61 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.71 g
0.42 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.62 g
2.79 g
|
Reklama
Reklama