Pikantní vepřové řízečky z vepřové panenky
Řízky trochu jinak. Pro ty, co miluji řízky doporučuji. Nejlepší jsou pro pohoštění návštěvy k pivu a vínu. Chutnají dobře i po studenu.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Vepřovou panenku si nakrájíme na plátky, rozklepeme. Osolíme, opepříme, posypeme paprikou, potřeme česnekem a hořčicí.
- Rozšleháme si vejce na obalování a obalujeme nejprve v mouce, vejci a strouhance.
- Rozpálíme si sádlo na pánvi a řízky pomalu smažíme do zlatova.
- Můžeme podávat se zeleninou, pečivem, bramborami, kdo má co rád.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 224.20 kcal |
Protein: 30.61 g |
Sacharidy: 3.71 g |
z toho cukr: 0.42 g |
Tuk: 8.62 g |
z toho nas. MK: 2.79 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2240-pikantni-veprove-rizecky-z-veprove-panenky