Smažené řízečky z vepřové panenky
Řízky! Kdo by je nemiloval? Tyto řízečky z vepřové panenky můžete servírovat při jakékoliv příležitosti, dokonce i na Vánoce, pro nepříznivce kapra. Chutnají totiž báječně i s bramborovým salátem! :-)
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Vepřovou panenku si očistíme, naklepeme, osolíme a opepříme.
                2.
                    Do 3 misek si klasicky připravíme mouku, vejce a strouhanku. Do strouhanky však tentokrát přidáme i sezamová semínka, abychom rutinu smažených řízků trošku oživili.
                3.
                    Maso obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance se sezamem. Smažíme na rozpáleném sádle dozlatova.
                4.
                    Podáváme s bramborovou kaší, vařenými brambory či bramborovým salátem.  Dobrou chuť! :-)
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 406.34 kcal | 
| Protein | 48.74 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 10.62 g 0.91 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 16.91 g 5.85 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

