Smažené řízečky z vepřové panenky
- Přidat foto
-
Reklama
Řízky! Kdo by je nemiloval? Tyto řízečky z vepřové panenky můžete servírovat při jakékoliv příležitosti, dokonce i na Vánoce, pro nepříznivce kapra. Chutnají totiž báječně i s bramborovým salátem! :-)
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vepřovou panenku si očistíme, naklepeme, osolíme a opepříme.
2.
Do 3 misek si klasicky připravíme mouku, vejce a strouhanku. Do strouhanky však tentokrát přidáme i sezamová semínka, abychom rutinu smažených řízků trošku oživili.
3.
Maso obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance se sezamem. Smažíme na rozpáleném sádle dozlatova.
4.
Podáváme s bramborovou kaší, vařenými brambory či bramborovým salátem. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 52 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
406.34 kcal |
Protein |
48.74 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.62 g
0.91 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
16.91 g
5.85 g
|
Reklama
Reklama