Česnekové řízky

Česká klasika v podobě smaženého řízku může být mnohem chutnější. Stačí si připravit jednoduchou pastu a nechat řízky chvíli marinovat.

Ingredience

Na obalování

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky krkovičky naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme. V malé misce si smícháme prolisovaný česnek, oregano a kečup. Plátky natřeme z obou stran a uložíme do uzavíratelné misky do lednice.
2.
Necháme v lednici alespoň jednu hodinu, ale čím déle, tím lépe.
3.
Poté vytáhneme a společně s pastou obalíme v trojobalu.
4.
Smažíme na rozehřátém sádle dozlatova.

Od: Ráďa 78, 13.10.2020

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min vaření
3 hod celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 32 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
402.89 kcal
Protein
36.98 g
Sacharidy
z toho cukr
12.20 g
4.26 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.71 g
6.46 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.