Česká klasika v podobě smaženého řízku může být mnohem chutnější. Stačí si připravit jednoduchou pastu a nechat řízky chvíli marinovat.
Ingredience (2 x porce)
Na obalování
Postup přípravy
Plátky krkovičky naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme. V malé misce si smícháme prolisovaný česnek, oregano a kečup. Plátky natřeme z obou stran a uložíme do uzavíratelné misky do lednice.
Necháme v lednici alespoň jednu hodinu, ale čím déle, tím lépe.
Poté vytáhneme a společně s pastou obalíme v trojobalu.
Smažíme na rozehřátém sádle dozlatova.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 402.89 kcal |
Protein: 36.98 g |
Sacharidy: 12.20 g |
z toho cukr: 4.26 g |
Tuk: 22.71 g |
z toho nas. MK: 6.46 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2821-cesnekove-rizky