Vepřová panenka na rozmarýnu

Panenka je kvalitní minutkové maso, proto vám na přípravu tohoto pokrmu bude stačit pár minut.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Panenku si opláchneme, nakrájíme na silnější kolečka a lehce naklepeme.
2.
Plátky masa osolíme, opepříme, přidáme česnek a rozmarýn.
3.
V pánvi si rozehřejeme olej a maso na něm zprudka z obou stran opečeme.
4.
Pánev odstavíme z plotny, přidáme kousek másla, další špetku rozmarýnu, přikryjeme poklicí a necháme zhruba 2 minuty odpočinout.
5.
Při podávání přelijeme výpekem. Podáváme se zeleninou a čerstvým pečivem.

Od: Petuler, 23.11.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 min příprava
10 min vaření
11 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 63 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
332.24 kcal
Protein
53.79 g
Sacharidy
z toho cukr
0.32 g
0.01 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.25 g
4.38 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama