Vepřová panenka na rozmarýnu
Panenka je kvalitní minutkové maso, proto vám na přípravu tohoto pokrmu bude stačit pár minut.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Panenku si opláchneme, nakrájíme na silnější kolečka a lehce naklepeme.
- Plátky masa osolíme, opepříme, přidáme česnek a rozmarýn.
- V pánvi si rozehřejeme olej a maso na něm zprudka z obou stran opečeme.
- Pánev odstavíme z plotny, přidáme kousek másla, další špetku rozmarýnu, přikryjeme poklicí a necháme zhruba 2 minuty odpočinout.
- Při podávání přelijeme výpekem. Podáváme se zeleninou a čerstvým pečivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 332.24 kcal |
Protein: 53.79 g |
Sacharidy: 0.32 g |
z toho cukr: 0.01 g |
Tuk: 11.25 g |
z toho nas. MK: 4.38 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3287-veprova-panenka-na-rozmarynu