Kotlety na šlehačce s hořčicí

Klasické kotlety na šlehačce s bramborem známe všichni, co trošku recept inovovat? Zkuste ten dnešní.

Ingredience

příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kotlety si omyjeme, očistíme, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a opepříme.
2.
Na pánvi na rozpáleném oleji zprudka opečeme.
3.
Vložíme do pekáčku, kde jsme již dno zasypali nakrájenou cibulí.
4.
Vlijeme také výpek, přidáme ještě trošku oleje, podlijeme a na 200 stupňů zakryté pečeme asi půl hodiny.
5.
Mezitím si plnotučnou hořčici rozšleháme ve smetaně.
6.
Odkryjeme pekáč, kotlety posypeme kroužky lahůdkové cibulky a zalijeme smetanou s hořčicí.
7.
Pečeme už odkryté, dokud není maso měkké.
8.
Podáváme s rýží, ale můžeme i s bramborem či hranolky.

Od: Šárka75, 5.6.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 50 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
934.59 kcal
Protein
42.55 g
Sacharidy
z toho cukr
68.02 g
3.33 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
54.10 g
24.80 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.