Kotlety na šlehačce s hořčicí
Klasické kotlety na šlehačce s bramborem známe všichni, co trošku recept inovovat? Zkuste ten dnešní.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
příloha
Postup přípravy
- Kotlety si omyjeme, očistíme, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a opepříme.
- Na pánvi na rozpáleném oleji zprudka opečeme.
- Vložíme do pekáčku, kde jsme již dno zasypali nakrájenou cibulí.
- Vlijeme také výpek, přidáme ještě trošku oleje, podlijeme a na 200 stupňů zakryté pečeme asi půl hodiny.
- Mezitím si plnotučnou hořčici rozšleháme ve smetaně.
- Odkryjeme pekáč, kotlety posypeme kroužky lahůdkové cibulky a zalijeme smetanou s hořčicí.
- Pečeme už odkryté, dokud není maso měkké.
- Podáváme s rýží, ale můžeme i s bramborem či hranolky.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 769.20 kcal |
Protein: 53.26 g |
Sacharidy: 68.15 g |
z toho cukr: 3.08 g |
Tuk: 30.98 g |
z toho nas. MK: 16.35 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2642-kotlety-na-slehacce-s-horcici