Kotleta v hořčici vás mile překvapí a to nejen svou pikantní chutí, ale především rychlostí přípravy.
Ingredience (4 x porce)
Postup přípravy
Plátky kotlety si naklepeme a nařežeme po stranách. Osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a pomažeme hořčicí.
V pánvi si rozehřejeme sádlo a plátky kotlety obalíme namazanou stranou ve strouhance.
Poté dáme obalenou stranou do pánve a opékáme do křupava, je lepší pomalu a déle. Při opékání si potřeme hořčicí druhou stranou a posypeme strouhankou. Obrátíme a opékáme z druhé strany.
Po vyjmutí necháme kotlety chvíli odpočinout a podáváme třeba s vařeným bramborem ve slupce.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 372.91 kcal |
Protein: 35.66 g |
Sacharidy: 4.72 g |
z toho cukr: 0.30 g |
Tuk: 23.33 g |
z toho nas. MK: 7.70 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1942-kotleta-v-horcicnem-kabatku