Kotleta v hořčičném kabátku

Kotleta v hořčici vás mile překvapí a to nejen svou pikantní chutí, ale především rychlostí přípravy.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Plátky kotlety si naklepeme a nařežeme po stranách. Osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a pomažeme hořčicí.
  2. V pánvi si rozehřejeme sádlo a plátky kotlety obalíme namazanou stranou ve strouhance.
  3. Poté dáme obalenou stranou do pánve a opékáme do křupava, je lepší pomalu a déle. Při opékání si potřeme hořčicí druhou stranou a posypeme strouhankou. Obrátíme a opékáme z druhé strany.
  4. Po vyjmutí necháme kotlety chvíli odpočinout a podáváme třeba s vařeným bramborem ve slupce.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 372.91 kcal | Protein: 35.66 g | Sacharidy: 4.72 g | z toho cukr: 0.30 g | Tuk: 23.33 g | z toho nas. MK: 7.70 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1942-kotleta-v-horcicnem-kabatku