Přírodní kotlety na pórku
Pomalu pečené šťavnaté maso získá díky pórku jemnou chuť. Hodí se k bramborové příloze nebo k rýži.
Ingredience (6 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Vepřové kotlety mírně naklepeme. Z obou stran osolíme a opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Posypeme ostatním kořením.
- Necháme chvíli v pokojové teplotě.
- Ve velkém pekáči rozehřejeme sádlo, přidáme nadrobno nakrájený pórek a cibuli. Promícháme se sádlem.
- Plátky kotlety dáme na pekáč a krátce restujeme z jedné strany. Obrátíme, podlijeme trochou vody a dáme pokličku.
- Pečeme v troubě na 140 stupňů asi 2 hodiny.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 293.74 kcal |
Protein: 35.53 g |
Sacharidy: 8.76 g |
z toho cukr: 2.78 g |
Tuk: 12.75 g |
z toho nas. MK: 4.04 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2511-prirodni-kotlety-na-porku