Vepřové kostky v jemné pepřové omáčce

Šťavnaté kousky masa v jemné omáčce s pepřem, smetanou a sýrem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso si opláchneme, nakrájíme na menší kostky. Osolíme a přidáme pepř.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej a maso na něm opečeme ze všech stran tak, aby se nám zatáhlo.
3.
Podlijeme vodou a pod poklicí dusíme do měkka. Asi 30 minut.
4.
Poklici odděláme, přilijeme smetanu, přidáme tavený sýr a podle chuti můžeme přidat další pepř. Necháme vařit do zhoustnutí.
5.
Podáváme s hranolkami nebo pečenými brambory a můžeme doplnit o čerstvou zeleninu.

Od: Petuler, 23.8.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
40 min vaření
45 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 25 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
431.32 kcal
Protein
32.06 g
Sacharidy
z toho cukr
1.70 g
1.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
33.66 g
15.50 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama