Vepřové kostky v jemné pepřové omáčce
Šťavnaté kousky masa v jemné omáčce s pepřem, smetanou a sýrem.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Maso si opláchneme, nakrájíme na menší kostky. Osolíme a přidáme pepř.
- V pánvi si rozehřejeme olej a maso na něm opečeme ze všech stran tak, aby se nám zatáhlo.
- Podlijeme vodou a pod poklicí dusíme do měkka. Asi 30 minut.
- Poklici odděláme, přilijeme smetanu, přidáme tavený sýr a podle chuti můžeme přidat další pepř. Necháme vařit do zhoustnutí.
- Podáváme s hranolkami nebo pečenými brambory a můžeme doplnit o čerstvou zeleninu.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 431.32 kcal |
Protein: 32.05 g |
Sacharidy: 1.70 g |
z toho cukr: 1.61 g |
Tuk: 33.66 g |
z toho nas. MK: 15.50 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3180-veprove-kostky-v-jemne-peprove-omacce