Rychlé vepřové kostky s rajčaty a smetanou

Vepřové maso vyžaduje dlouhou úpravu, aby bylo hezky měkké. Tím spíše, když zvolíte vepřovou pečeni. Při přípravě si pomozte tlakovým hrncem a večeře bude opravdu rychle na stole.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve nakrájejte cibuli na kostičky a dejte ji restovat do tlakového hrnce na olej. Přidejte nakrájené vepřové maso. Okořeňte a promíchejte.
2.
Přidejte krájená rajčata a asi 200 ml vody. Uzavřete hrnec a duste na mírný stupeň 40 až 50 min.
3.
Ke konci vaření si připravte těstoviny a strouhaný sýr. Vypněte, otevřete hrnec a promíchejte se smetanou (už nevařte). Podávejte s těstovinami a strouhaným sýrem.

Od: Ráďa 78, 9.7.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
45 min vaření
50 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 40 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
672.34 kcal
Protein
24.91 g
Sacharidy
z toho cukr
8.46 g
6.55 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
60.45 g
21.10 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama