Vepřové v rajčatové omáčce se špagetami

Všemi milované špagety a k nim pomalu dušené a krásně měkké vepřové maso s jednoduchou omáčkou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřové maso nakrájíme na větší kostičky. Cibuli nakrájíme na proužky a dáme restovat na sádlo společně s masem, grilovacím kořením, paprikou a lžičkou saturejky.
2.
Po orestování podlijeme vodou do 2/3 a necháme pomalu dusit na mírnou teplotu asi 1,5 hodiny. Po půl hodině přidáme prolisovaný česnek.
3.
Na poslední půl hodinu přidáme rajčatový protlak, saturejku, sůl, pepř a cukr. Můžeme přiostřit špetkou chilli.
4.
Uvaříme špagety a můžeme společně podávat.

Od: Ráďa 78, 11.1.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 36 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, těstoviny, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
601.10 kcal
Protein
39.59 g
Sacharidy
z toho cukr
71.05 g
11.10 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.32 g
5.07 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama