Špagety s vepřovým, rajčaty a česnekem

  • Přidat foto

Špagety si obvykle připravíme jako rychlovku. Omáčka znamená mleté maso a kečup. Zkuste jinou kombinaci. Vepřové nudličky, česnek a čerstvá rajčata.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřové maso nakrájíme na drobnější nudličky. V hrnci rozehřejeme sádlo a dáme maso restovat společně s kořením a prolisovaným česnekem. Restujeme asi 5 minut na menší teplotu. Podlijeme vodou do 1/3.
2.
Přidáme na čtvrtiny nakrájená rajčata a dusíme na velmi mírný stupeň asi 1 a půl hodiny.
3.
Ke konci vaření připravíme špagety a podáváme společně. Můžeme posypat strouhaným sýrem, ale není to nutné.

Od: Iva V, 17.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 50 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 102 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, těstoviny

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
994.85 kcal
Protein
43.13 g
Sacharidy
z toho cukr
77.43 g
13.18 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
56.95 g
20.87 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.