Špagety s vepřovým, rajčaty a česnekem

Špagety si obvykle připravíme jako rychlovku. Omáčka znamená mleté maso a kečup. Zkuste jinou kombinaci. Vepřové nudličky, česnek a čerstvá rajčata.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřové maso nakrájíme na drobnější nudličky. V hrnci rozehřejeme sádlo a dáme maso restovat společně s kořením a prolisovaným česnekem. Restujeme asi 5 minut na menší teplotu. Podlijeme vodou do 1/3.
2.
Přidáme na čtvrtiny nakrájená rajčata a dusíme na velmi mírný stupeň asi 1 a půl hodiny.
3.
Ke konci vaření připravíme špagety a podáváme společně. Můžeme posypat strouhaným sýrem, ale není to nutné.

Od: Iva V, 17.10.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 50 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 75 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, těstoviny, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
906.27 kcal
Protein
45.87 g
Sacharidy
z toho cukr
74.69 g
15.57 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
43.90 g
14.52 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama