Špagety si obvykle připravíme jako rychlovku. Omáčka znamená mleté maso a kečup. Zkuste jinou kombinaci. Vepřové nudličky, česnek a čerstvá rajčata.
Ingredience (1 x porce)
Postup přípravy
Vepřové maso nakrájíme na drobnější nudličky. V hrnci rozehřejeme sádlo a dáme maso restovat společně s kořením a prolisovaným česnekem. Restujeme asi 5 minut na menší teplotu. Podlijeme vodou do 1/3.
Přidáme na čtvrtiny nakrájená rajčata a dusíme na velmi mírný stupeň asi 1 a půl hodiny.
Ke konci vaření připravíme špagety a podáváme společně. Můžeme posypat strouhaným sýrem, ale není to nutné.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 906.27 kcal |
Protein: 45.87 g |
Sacharidy: 74.69 g |
z toho cukr: 15.57 g |
Tuk: 43.90 g |
z toho nas. MK: 14.52 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2080-spagety-s-veprovym-rajcaty-a-cesnekem