Špagety s vepřovým, rajčaty a česnekem

Špagety si obvykle připravíme jako rychlovku. Omáčka znamená mleté maso a kečup. Zkuste jinou kombinaci. Vepřové nudličky, česnek a čerstvá rajčata.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Vepřové maso nakrájíme na drobnější nudličky. V hrnci rozehřejeme sádlo a dáme maso restovat společně s kořením a prolisovaným česnekem. Restujeme asi 5 minut na menší teplotu. Podlijeme vodou do 1/3.
  2. Přidáme na čtvrtiny nakrájená rajčata a dusíme na velmi mírný stupeň asi 1 a půl hodiny.
  3. Ke konci vaření připravíme špagety a podáváme společně. Můžeme posypat strouhaným sýrem, ale není to nutné.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 906.27 kcal | Protein: 45.87 g | Sacharidy: 74.69 g | z toho cukr: 15.57 g | Tuk: 43.90 g | z toho nas. MK: 14.52 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2080-spagety-s-veprovym-rajcaty-a-cesnekem