Vepřové maso v pikantní marinádě
Sladce štiplavá marináda je ideální na sušší vepřové maso. Dlouhé marinování a pomalejší pečení zaručují výborný výsledek.
Ingredience (3 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Vepřové maso nakrájíme na drobné kostičky.
- Cibuli nakrájíme nadrobno, smícháme s olejem, kořením a prolisovaným česnekem. Přidáme papričky, med a chilli.
- Vložíme vepřové maso, důkladně promícháme a dáme do lednice na 12 hodin marinovat.
- Poté celou směs přendáme do pekáče, trochu podlijeme vodou a pečeme na 150 stupňů alespoň 1,5 hodiny.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 343.49 kcal |
Protein: 29.16 g |
Sacharidy: 11.68 g |
z toho cukr: 8.41 g |
Tuk: 20.17 g |
z toho nas. MK: 3.19 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1883-veprove-maso-v-pikantni-marinade