Vepřové maso v pikantní marinádě

Sladce štiplavá marináda je ideální na sušší vepřové maso. Dlouhé marinování a pomalejší pečení zaručují výborný výsledek.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Vepřové maso nakrájíme na drobné kostičky.
  2. Cibuli nakrájíme nadrobno, smícháme s olejem, kořením a prolisovaným česnekem. Přidáme papričky, med a chilli.
  3. Vložíme vepřové maso, důkladně promícháme a dáme do lednice na 12 hodin marinovat.
  4. Poté celou směs přendáme do pekáče, trochu podlijeme vodou a pečeme na 150 stupňů alespoň 1,5 hodiny.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 343.49 kcal | Protein: 29.16 g | Sacharidy: 11.68 g | z toho cukr: 8.41 g | Tuk: 20.17 g | z toho nas. MK: 3.19 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1883-veprove-maso-v-pikantni-marinade