Vepřové plátky na rozmarýnu s hlívou a paprikou

Křehké vepřové plátky s křupavou hlívou a paprikou, krásně provoněné rozmarýnem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky masa rozložíme na prkénko a dobře osolíme a opepříme. Do hrnce dáme sádlo a nakrájené cibule.
2.
Jakmile je cibule orestovaná přidáme plátky masa. Opečeme rychle z obou stran a podlijeme vodou.
3.
Přidáme zbytek sladké papriky, a ještě trochu soli a pepře.
4.
Do hrnce přidáme na proužky nakrájenou papriku a hlívu společně s prolisovaným česnekem. Ochutíme rozmarýnem.
5.
Přiklopíme poklicí a dusíme 1,5 hodiny.

Od: Ráďa 78, 21.1.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 40 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 42 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
336.58 kcal
Protein
34.89 g
Sacharidy
z toho cukr
11.50 g
6.63 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.61 g
5.23 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama